Caracter

Acest Hercule canin este un Caine Mare intr-o carcasa mica. Cu un gabarit aparent modest, el concentreaza totusi atata substanta si forta musculara si este mai impresionant decat alte rase mari.

O data ce ai fost stapan de Amstaff , asta ramai toata viata.
Deosebit de agil , cu o vitalitate extraordinara, curajos, loial, tenace, exigent cu el insusi, spontan, vesel, jucaus, cauta in permanenta compania omului.

Daca este tinut intr-un padoc, oricat ar fi acela de mare, el se instaleaza in fata unei porti asteptand docil si resemnat sa vina cineva sa se joace cu el. Entuziasmul si veselia il fac un tovaras adorabil pentru copii , care isi permit sa-l traga de urechi si de coada fara ca acesta sa simta ceva sau sa riposteze in vreun fel.

Amstafful, sub infatisarea sa energica si viguroasa, este un mare sentimental care mai presus de orice, are nevoie de dragostea stapanului sau. Niciodata sa nu-l loviti, pentru ca acestui pachet de forta nu-i pasa catusi de putin de lovituri. Daca nu intelege ce vreti de la el inseamna ca nu i-ati explicat suficient de bine, asa ca perseverati, pentru ca principala calitate a Amstaffului este aceea de a-si multumi stapanul. 

Asadar este datoria stapanului de a se ridica la inaltimea Amstaffului, este datoria stapanului de a-l face un gentleman , nu un huligan. Amstafful este ceea ce stapanul sau este.

 

Femele

Disponibili

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com