Hranire

There are no translations available.

Avand o experienta indelungata in cresterea cainilor am observat ca hrana uscata este cea care da satisfactiile cele mai mari. Exista si aici o problema . Nu orice hrana este potrivita , ea fiind de mai multe calitati . Am ajuns sa utilizam exclusiv TOP WINNER.

Datorita fondului genetic superiort si a hranei pe masura , cateii nostri arata excelent si nu am avut nici o probleme de sanatate in legatura cu alimentatia .

Incepand cu varsta de patru saptamani le suplimentam hrana cu lapte praf  . Dupa varsta de cinci saptamani folosim pana dupa intarcare produsul TOP WINNER PUPPY sau TOP WINNER PUPPY HIGH ENERGY, hrana bogata in vitamine si proteina inmuiata in apa , avand ca rezultat o pasta gustoasa si foarte hranitoare . La sapte saptamani TOP WINNER  PUPPY fara apa . Folosind aceasta metoda nu am avut probleme de nutritie cu puii . Pe toata perioada junioratului se poate administra : TOP WINNER PUPPY sau  TOP WINNER JUNIOR .

ATENTIE . Nu se folosesc vitamine de nici un fel , hrana mai sus amintita avand in componenta ei toate elementele necesare puilor si juniorilor .

HRANIREA PUILOR

Daca se observa ca laptele nu este suficient se apeleaza pentru completare la laptele praf, special facut pt. catei , incepand chiar din prima zi de viata.In cazul unui cuib numeros trebuie observati acei pui ce ajung mai greu la lapte si ajutati cu amestec de lapte praf.Laptele se va administra cu biberonul sau pentru inceput cu siringa in cantitati mai mici la intervale scurte.
Deja din a cincea saptamana se poate trece la hrana solida TOP WINNER PUPPY, eventual la inceput in combinatie cu aapa calduta , urmand ca treptat sa se renunte la acesta.
Puii vor continua sa suga si in etapa urmatoare ,cand cateaua isi rareste prezenta in cuib, dar numai de la sase saptamani se pot intarca puii.Se poate continua dupa varsta de 3 luni cu  TOP WINNER PUPPY sau TOP WINNER PUPPY HIGH ENERGY in cantitatile inscrise pe ambalaj.

PE TOT ACEST INTERVAL DE TIMP PUII VOR BENEFICIA DE APA PROASPATA LA DISCRETIE.
Incepand cu luna a sasea se trece la un alt tip de hrana TOP WINNER JUNIOR, cu aceiasi mentiune de a se respecta cantitatile inscrise pe ambalaj si nu uitati apa proaspata la discretie.Aceasta hranire continua pana la varsta de 18 luni, dupa care in functie de necesarul de energie ce o va dezvolta se alege si regimul respectiv.
Pentru un caine care este inclus intr-un program de dresaj sau de handling se vor prefera produsele ,, TOP WINNER LAMB and RICE sau HIGH ENERGY,,ele avand un continut mai ridicat de proteina cruda , grasime si alte minerale si vitamine benefice in cantitatile respective activitatilor mai sus mentionate.
Pentru cainii cu un consum normal de energie recomandam produsele cu un continut redus de proteina cca. 21 TOP WINNER  BUGGET CROC

Dupa varsta de 7 ani cand si la catei functiile ficatului, pancreasului etc. sunt mai lente este bine sa folosim o hranire mai usoara TOP WINNER SENIOR.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Females

Available

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com