Socializare

There are no translations available.

Socializarea incepe din momentul in care ati achizitionat puiul.

In primul rand trebuie sa-i captati atentia , jucandu-va cu el , recompensandu-l cu hrana , cu mangaieri . In continuare trebuie invatat sa faca deosebie intre ce face bine si ce nu . Daca pentru faptele bune exista recompensa , pentru celelalte exista ridicarea tonului vocii si/sau trageri bruste de lesa .

Dupa ce puiul este imunizat puteti iesi in exterior dar atentie la H.G. nr. 55 , care nu prevede varsta pentru botnita . Astfel este indicat ca puiul sa intre in contact cu oamenii si cu pui de varsta apropiata .Plimbarile pe trotuarele invecinate cu artere foarte circulate il va face sa se acomodeze cu zgomotele .

Nu ezitati sa-l recompensati cu hrana preferata pe toata perioada plimbarii astfel atentia lui fiind indreptata catre dvs.

Daca pe o strada laturalnica intalniti un caine care latra "zor nevoie mare" dincolo de un gard apropiati catelul dvs de gard si incercati sa-i captati atentia prin recompensare pana in momentul in care nu o sa-l mai bage in seama pe galagiosul "latrator" .

Cu dragoste , recompensari si plimbari catelul dvs va fi pregatit pentru societate .

 

Females

Available

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com